Suudiler'den Şeyma Subaşı açılımı!

Paylaştığı fotoğraflar dikkat çekti

Veliaht Prens Muhammed Bin Salman, "Vizyon 2030" projesi kapsamında, içlerinde Şeyma Subaşı'nın da olduğu sosyal medya ünlülerini Suudi Arabistan'a davet etti. Şeyma Subaşı'nın da Suudi Arabistan'daki konserde paylaştığı fotoğraflar dikkat çekti. Hürriyet gazetesi yazarı Onur Baştürk, "Arabistanlı Şeyma ve diğerleri" başlıklı yazısında detayları kaleme aldı. "Doğruya doğru, Şeyma Subaşı'nın paylaşımları olmasa Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da düzenlenen MDL Beast diye bir festival o kadar ilgimizi çekmez ve tabii o kadar şaşırmazdık" diyen Onur Baştürk, şunları yazdı:

Şeyma Subaşı'nın paylaşımları olmasa Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da düzenlenen MDL Beast diye bir festival o kadar ilgimizi çekmez ve tabii o kadar şaşırmazdık.Gerçekten de, Şeyma'nın göbeğini açıkta bırakan spor kıyafetiyle verdiği çılgın festival pozunun Burning Man'in yapıldığı Nevada'da değil de, Suudi Arabistan'da çekildiğine inanmak ilk başta hayli zor...

İnsan ister istemez çelişkiye düşüyor:Suudi Arabistan bir anda bu kadar değişmiş olabilir mi?
Elbette hayır...Suudi kadınlara boşanma ve evlilik başvuru hakkı henüz yeni verildi.

Araba kullanmaları yasak olan Suudi kadınların ehliyetlerine kavuşmaları da yine çok taze...
Yani oradaki kadınlar daha yolun başında.
Onlar Şeyma gibi bu pozu özgürce verecek kadar şanslı değil.MDL Beast'e davet edilenleri eleştirebiliriz ama şu da bir gerçek:Bir elektronik müzik festivaliyle imaj gayet düzeltilebiliyor da...Günün sonunda sosyal medya kullanıcısı Instagram'dan gördüğüne bakıyor, "Vay be!" diyor ve hoşuna gidiyor.Elektronik müzik festivalinde Şeyma Subaşı'ya sevgilisi Guido Senia eşlik etti. Çift çekildikleri bu pozu sosyal medyada paylaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.