TRABZON ADALET ARIYOR

Aslında Konya maçı Trabzon kentinin hiçde umrunda değildi. Fenerbahçe'ye verilen ceza! Trabzonspor taraftarının 'Adalet Duygusu'nu büyük oranda zedelemişti. Katolog suçu olmadığı halde 4 taraftarın, olayların üzerinden 17 gün geçmesine rağmen tutukluluk halinin devam etmesi, hukuka olan inancını yitirmeye yetmişti.  Öyle ki, o taraftarları tutuklamaya sevk eden savcının tahliye talebi nöbetçi hakim tarafından reddedilmişti.

Adeletin bir gün herkese lazım olacağı duygular içinde izledi, hemen herkes Trabzonspor'u Konya karşısında ... Kaçan goller taraftarı üzdümü? Yok öyle eskisi gibi değil, artık. İnsanlardan futbol sevgisini çaldılar. Tek düşünce kendine adalet olunca, insaları futboldan soğuttular. Ne için kendi ikballeri için...Şampiyonluğun gideceğini fark edenler, ülkeyi ayrıştırmayı becerdi. Sanki ülkede sahaya giren tek taraftar grubu Trabzon seyircisi. Dünü unutanlar bugünü Trabzon kentinin önüne sürmesinler. Trabzon'da kimse ölmedi, araçlar yakılmadı... Saha işgal edilmedi. 

Trabzon suçunu kabul etmedi mi? Tek sorun Trabzon dışındaki suçlular baskın yaparak suçlarını örtbas ediyorlar. Birileride bu değirmene su taşıyor. Trabzon kentinin sadece adalet beklediği kurumların ise güce yenik düştüğünü gördük, bu süreçte.Sonrasında bizler Trabzonspor Konyaspor müsbalasını izlerken haber geldi. Ağır ceza heyeti toplandı, cezaevinde bulunan 2 taraftar için tahliye karara verdi.Tutuklamaya sevk eden savcı zorda olsa iki taraftarın daha serbest kalmasını sağladı.

Müsabakaya gelince; Trabzonspor uzun süre oyunu önde götürdü. 2-0 olunca rahevet geldi ve Konya golü buldu. Konya golü bulunca beraberliği yakalamak için oyun üstünlüğünü ele geçirdi. Gole yaklaştığı sırada Trabzon 3 'ü bularak oyunu kopardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.