"Ben geldim, seni bekliyorum"

Hülya Avşar, Alper Gezeravcı'ya seslendi!

Hülya Avşar Türkiye'nin gündeminden düşmeyen uzay yolculuğu hakkında sessiz kalmadı. Alper Gezeravcı'ya sesledi: "Ben geldim seni bekliyorum!" dedi.

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın uzaya gitmesi ülke gündemini meşgul ederken, oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar da bu olaya duyarsız kalmadı.

Gezeravcı'ya sosyal medya üzerinden seslenen Avşar, Mars temalı bir fotoğraf paylaştı.

Hülya Avşar Alper Gezeravcı'ya seslendi!

43 yaşındaki tecrübeli savaş pilotu Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğu büyük ilgi uyandırdı. Türkiye'nin ilk astronotu olarak tarihe geçen Gezeravcı'nın uçuşu, İsveçli, İtalyan ve İspanyol astronotlarla birlikte gerçekleşti.Uzay yolculuğu öncesinde yaşanan erteleme sonrasında, Alper Gezeravcı'nın uçuşu 18 Ocak'ı 19 Ocak'a bağlayan gece gerçekleşti.

Alper Gezeravcı-4

Hülya Avşar, bu önemli anı sosyal medya hesabından paylaşarak Alper Gezeravcı'yı etiketledi ve "Ben geldim, seni bekliyorum" notunu ekledi. "Bu iş 'Mars'ta biter" ifadelerini kullanan Avşar, Gezeravcı'ya "Yolun açık olsun" dileklerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.