Boşanıyorlar mı? Seda Sayan açıkladı!

Çağlar Ökten ile boşanıyorlar mı? Seda Sayan açıkladı!

Çağlar Ökten ile 2022'de Beşiktaş'taki lüks bir otelde nikâh masasına oturan ünlü sanatçı Seda Sayan, eşinden boşanacağı söylentileriyle gündeme geldi. Kendi sunduğu programda yapılan haberlere isyan eden Sayan, ayrılık iddialarına son noktayı koyarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Çağlar Ökten ile boşanıyorlar mı Seda Sayan açıkladı

Seda Sayan, Nisan 2022'de kendisinden 25 yaş küçük meslektaşı Çağlar Ökten ile sürpriz şekilde nikah masasına oturmuştu. Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'in katılmadığı düğün, günlerce magazin gündeminin en çok konuşulan olayı olmuştu.Her fırsatta sosyal medyadan aşk dolu pozlarını paylaşan ikilden gerçek adı Aysel Gürsaçer olan Seda Sayan, evlendikten sonra isminin yanına gelen Ökten soyadını resmi işlemlerde yaşadığı sorunlar nedeniyle mahkeme kararıyla kaldırtmasıyla gündeme geldi.

Çağlar Ökten ile boşanıyorlar mı Seda Sayan açıkladı

BOŞANIYORLAR MI?

Ünlü ismin bu hamlesi, Sayan (61) ile Ökten'in (36) boşanacağı iddialarını da beraberinde getirdi. Sanatçı, eşiyle ayrıldıkları yönünde yapılan haberlere Star TV'de yayınlanan kendi programı Sabahın Sultanı Seda Sayan'da isyan etti. Sayan, şu ifadeleri kullandı:

Her yerde 'Seda Sayan ile Çağlar Ökten boşandı' haberleri var. Nereden çıkarıyorsunuz? Hepimizin ailesi var ya. Çağlar'ın halası arıyor, yazık. Bak bir sürü küfür ediyorum size içten, rahatlıyorum! Yapmayın böyle şeyler, böyle haberler yapmayın. Bizim aramızda hiçbir şey yok çok şükür. Daha biz 2.5 yıldır beraberiz, 2'nci yılımızı kutlayacağız. Daha birbirimize 'Öte git' demedik!

"KISKANIYORLAR"

"Ayrıca aşkımızı herkes görüyor. Bu aşktan ne istiyorlar? Kıskanıyorlar. Siz rahat olun. Bakın benim annem hasta kadın, üzülüyor. Kafası takılıyor. Bir şey var zannediyor kadıncağız. Ablam görüyor, ablam rahatsız. Çağlar'ın ailesi merak ediyor. Yapmayın ya böyle abuk subuk haberler, niye yapıyorsunuz? Öyle bir şey olsa çıkar söyleriz!

Çağlar Ökten ile boşanıyorlar mı Seda Sayan açıkladı

Bu kadar zor mu? Bugüne kadar her şeyi söyledim, bunu mu saklayacağım? Allah korusun, çıkar 'Ayrılıyoruz' derim. Gerçi bir yandan da işime geliyor. Pis, kem gözler gitsin diyorum. Öldünüz be!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.