Derya Uluğ'a büyük şok! Meğer evine kadar gelmiş!

Ünlü şarkıcı Derya Uluğ tacizci kabusu yaşıyor. Kendisini mesajlarıyla sürekli rahatsız eden tacizci, Uluğ'nun kapısına dayandı.Bir tacizci, sosyal medya hesabından ünlü sanatçı Derya Uluğ'a sürekli mesaj atıp onu rahatsız ediyordu.Aşık olduğunu, evlenmek istediğini ve onunla ilişki yürütebilecek özgüvene sahip olduğunu söylüyordu. Kendisinin mehdi olduğunu söyleyen tacizci, hatta sevgilisi Asil Gök'ten de ayrılmasını istedi.Aylardır bu durumla uğraşan Derya Uluğ, onu engellese de sahte hesaplarla taciz devam etti.

Şarkıcı Derya Uluğ süper mini elbisesiyle poz verdi!

Sürekli ünlü şarkıcıya “Evlenelim” mesajları atan tacizci, en son Uluğ’un evinin önüne geldi.

Şarkıcı Derya Uluğ süper mini elbisesiyle poz verdi!

Site güvenliği ile tacizci arasında yaşanan arbedenin ardından Uluğ, emniyet ekiplerine haber verdi.

Şarkıcı Derya Uluğ süper mini elbisesiyle poz verdi!

Tacizci polis tarafından gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheli serbest bırakıldı.

Şarkıcı Derya Uluğ'un baba itirafı yürekleri burktu! “Her şeyi kırıp döktüm, isyan ettim hayata”

DERYA ULUĞ HAKKINDA

36 yaşındaki Derya Uluğ İzmir'de doğdu ve büyüdü. Bulgaristan ve Arnavutluk göçmeni kökenli bir aileden dünyaya geldi. Müziğe ilgisi çocuk yaşlarda başladı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde Müzik Öğretmenliği bölümünde okudu ve sonrasında Haliç Üniversitesi devlet konservatuvarında yüksek lisans yaptı.

Anahtar Kelimeler:
Derya Uluğ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.