Evrakta sahteciliğe hapis!

Hülya Avşar'a ait ödeme emirli icra tebligatını kızı Zehra Çilingiroğlu'na teslim edip, yerine imza atan kurye İbrahim K. 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.Hülya Avşar'a ait ödeme emirli icra tebligatını kızı Zehra Çilingiroğlu'na teslim ettiği ancak Çilingiroğlu yerine imza attığı iddiasıyla hakkında 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan kurye İbrahim K. hakim karşısına çıktı.

Mahkemede Avşar ve kızının avukatı,"Sanığın eyleminden dolayı müvekkillerim 600 bin TL'lik teminat senedi vermişlerdir. Mallarına haciz gelmiş maddi ve manevi olarak zor günler geçirmişlerdir" dedi.

Kurye yaptığının suç olduğunu bilmediğini ifade ederek;"Tebligatı bizzat Zehra Çilingiroğlu'na verdiğimden bir şey olmaz düşüncesiyle imzayı ben attım. Suç olduğunu bilsem yapmazdım" diyerek beraatını talep etti.

Bilirkişi raporunda imzanın Zehra Çilingiroğlu'na ait olmadığı tamamıyla kuryenin elinden olduğu tespit edildi. Mahkeme 'resmi belgede sahtecilik' suçundan İbrahim K.'ye 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırarak hakkındaki hükmün açıklanmasını geri bıraktı.samimihaber

Anahtar Kelimeler:
Hülya Avşar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.