Gülşen İçin Yeni Karar 

Gülşen’in ev hapsi şeklindeki adli kontrol tedbiri kaldırıldı. İmam Hatiplilere yönelik hakaret ettiği gerekçesiyle 3 yıla kadar hapis cezası talep edilen Gülşen’in 'konutu terk etmeme’ şeklindeki adli kontrol tedbirinin kaldırılmasına hükmedildi. Şüpheli Gülşen’in yargılanmasına ise 21 Ekim tarihinde başlanacak.

Şarkıcı Gülşen Çolakoğlu, İstanbul Ataşehir'de 30 Nisan'daki konserinde “İmam Hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor” şeklinde ifadeler kullanmıştı.Bu sözlerin ardındna başlatılan soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan Gülşen, İstanbul Adalet Sarayı'na getirilmişti. Tutuklanarak cezaevine gönderilen Gülşen ardından karara yapılan itiraz dilekçesinin kabul edilmesiyle birlikte ‘konutu terk etmeme’ şeklinde adli kontrol şartıyla tahliye edilmişti.Gülşen hakkından hazırlanan iddianamede, Gülşen’in ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.

6

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.