Hadise'nin tarzının bedeli ortaya çıktı!

Ünlü şarkıcı Hadise, şarkıları, yer aldığı projelerin yanı sıra özel hayatıyla da ilgi çeken ünlüler arasında yer alıyor. Geçen günlerde Mert Ayaydın ile Etiler'de bir mekanda sarmaş dolaş dans ederken görüntülenen Hadise'nin aşk görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bakü'de bir etkinliğe katılan Hadise, kırmızı elbisesiyle tüm bakışları üzerinde toplamıştı. Ünlü ismin tarzının bedeli ortaya çıktı.Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Hadise, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de bir makyaj etkinliğine katıldı. 38 yaşındaki Hadise, yüzüne uygulanan makyajı göstermek için sahneye çıktı.

Hadise’nin kırmızılar içinde nefes kesen pozlar!

Vücudunu saran kırmızı elbisesi ve etkileyici makyajıyla görenleri kendine hayran bıraktı.

Ünlü şarkıcı, yeni pozlarını 14.7 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından peş peşe paylaştı.

TARZININ BEDELİ ORTAYA ÇIKTI

Gönderisine, "Seni dizlerinin üstüne çökertecek kadar çok şeyim var" mesajını yazan ünlü isim, kısa sürede 240 binden fazla beğeni aldı.

Hadise'nin tarzının bedeli de ortaya çıktı.

'Fenomenler Ne Giymiş?' adlı Instagram sayfasına göre; güzel şarkıcının kırmızı elbisesi 8 bin 842 TL değerinde.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.