Serenay Sarıkaya'nın Tokyo pozları sosyal medyayı salladı!

Serenay Sarıkaya, son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaştığı "Aile" dizisinde canlandırdığı Devin karakteriyle dikkatleri üzerine çekti. Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla da geniş bir kitleye hitap ediyor. Son olarak, yakın arkadaşı Burcum Baygut ile Tokyo'ya seyahat etti. Ünlü oyuncunun Tokyo'daki paylaşımları takipçilerinden büyük ilgi gördü.Serenay Sarıkaya, kusursuz fiziği, güzelliği ve sempatik tavırlarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip. En son Kıvanç Tatlıtuğ ile başrollerini paylaştığı "Aile" dizisinde izleyicilerin karşısına çak Sarıkaya son pozlarıyla gündem oldu.Başarılı oyunculuğuyla tanınan Sarıkaya, şimdi de yakın arkadaşı Burcum Baygut ile Tokyo'ya seyahat etti.

Tokyo'da çektiği pozları, Sarıkaya sosyal medya hesaplarından hayranlarına sundu.Başına bandana takarak siyah ceket ve pantolon kombinini kırmızı topuklu ayakkabılarıyla tamamlayan Sarıkaya, tarzıyla beğeni topladı.

Bulgari markasının reklam yüzü olan Serenay Sarıkaya, Güney Kore'nin başkenti Seul'deki etkinlik için hazırlandığı anlar ve verdiği pozlarla sosyal medyada epey konuşulmuştu hatırlarsanız.

Serenay Sarıkaya, kusursuz fiziği, güzelliği ve sempatik tavırlarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip. En son Kıvanç Tatlıtuğ ile başrollerini paylaştığı "Aile" dizisinde izleyicilerin karşısına çak Sarıkaya son pozlarıyla gündem oldu.Başarılı oyunculuğuyla tanınan Sarıkaya, şimdi de yakın arkadaşı Burcum Baygut ile Tokyo'ya seyahat etti.Tokyo'da çektiği pozları, Sarıkaya sosyal medya hesaplarından hayranlarına sundu.Başına bandana takarak siyah ceket ve pantolon kombinini kırmızı topuklu ayakkabılarıyla tamamlayan Sarıkaya, tarzıyla beğeni topladı.

Sosyal medyada, "Harika görünüyorsun", "Tarzını çok beğendim", "Sen bir aşksın" gibi yorumlar yapıldı.Son zamanlarda Mert Demir ile ilişki yaşadığı iddia edilen Sarıkaya, bu iddiaları güçlendiren bir harekette bulunmuştu.Ünlü oyuncu, Mert Demir'in sosyal medya hesabından paylaşılan bir videoya 'kalp ve gül' emojisiyle yorum yapmıştı.

Gündemden düşmeyen ünlü oyuncu, Güney Kore'nin ardından rotayı Japonya'ya çevirerek Tokyo pozlarını takipçileri ile paylaştı.Fotoğraf serisinin açıklamasına da ünlü Japon animesi Pokemon'un jenerik repliği "Gotta catch em all!" yazmayı tercih etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.