Sezonun ilk aşk bombası!

 Oyuncu Tuvana Türkay sosyeteye girdi! Tuvana Türkay kendisinden 14 yaş büyük aşkı İzzet Antebi ile el ele!

Sosyete ve sanat camiasının kalbi Bodrum'da atıyor. Sosyete bu aşk haberi ile çalkalanıyor. Geçen yıl eşi Didem Sarı'dan boşanan ünlü tekstilci İzzet Antebi, kalbini oyuncu Tuvana Türkay'a kaptırdı. Sosyeteye hızlı giren 31 yaşındaki güzel oyuncu Tuvana Türkay, kendisinden 14 yaş büyük İzzet Antebi ile el ele görüntülendi. İşte Tuvana Türkay ile sosyetenin ünlü ismi İzzet Antebi'nin aşkından ilk kare...Sosyete bu aşk haberi ile çalkalanıyor. Sosyete ve sanat camiasının kalbi Bodrum'da atıyor.

Geçen yıl eşi Didem Sarı'dan boşanan ünlü tekstilci İzzet Antebi, kalbini oyuncu Tuvana Türkay'a kaptırdı.

Gençliğinde hızlı bir playboy olan İzzet Antebi de boşandıktan kısa bir süre sonra sahalara geri döndü ve oyuncu ve şarkıcı Tuvana Türkay ile aşk yaşamaya başladı.Sosyeteye hızlı giren 31 yaşındaki güzel oyuncu Tuvana Türkay, kendisinden 14 yaş büyük İzzet Antebi ile el ele görüntülendi.İşte Tuvana Türkay ile sosyetenin ünlü ismi İzzet Antebi'nin aşkından ilk kare...Adı bir aydır oyuncu Tuvana Türkay ile anılan Antebi'nin aşkı belgelendi.

İş insanı, önceki gün Gündoğan'da Metin Şen ile görüşmeye gitti. O görüşmede Türkay da vardı.

İki sevgili o sırada ilk kez el ele görüntülendi.

Türkay, Fenerbahçe forması giydiği dönemde Alper Potuk'la beraberdi.

Oyunculuğu kadar güzelliğiyle de dikkat çeken Tuvana Türkay aynı zamanda şarkı da söylüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.