Sıla sahnede giydiği elbiseleri bağışladığı kurumu açıkladı

Şarkıcı Sıla geçtiğimiz haftalarda düzenlenen bir etkinlikte objektiflere yansımış kendisine yöneltilen evlilik sorusuna net bir yanıt vermişti.

Rahat tavırlarıyla dikkat çeken Sıla, güneşin ve denizin tadını çıkardı.

Ünlü isim önceki gün ise Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Gazetecillerle ayak üstü sohbet eden Sıla şimdi ise sahne kıyafetlerini bağışladığı kurumu açıkladı.

Sahnede giydiği kostümleri Kansersiz Yaşam Derneği'ne bağışlayan Sıla Gençoğlu, bu konuya ne kadar önem verdiğini de açıkça belirtti.

Şarkıcı Sıla ile oyuncu İlker Kaleli’nin pandemi döneminde başlayan beraberliği sürüyor. İkili beraber müzik yapmalarıyla gündeme gelmişti.Son olarak Sıla geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir etkinlikte kameralara yansımıştı . Ayak üstü basın mensuplarıyla sohbet eden Sıla’ya sevgilisi İlker Kaleli ile ilgili kendisine yöneltilen soruları yanıtlamıştı.Sıla basın mensuplarının ‘Evlilik düşünüyor musunuz’ sorusuna “Benim öyle niyet ettiğim şeyler yoktur.

Ben akış içinde hayatı yaşama taraftarıyım. Her şey yolunda, en önemlisi ne kadar mutlu ve huzurlu olduğunuzdur” yanıtını vermişti.Sıla aylar sonra Nişantaşı’ndaydı. “Başkasına şarkı verirken bir kriteriniz var mı?” sorusuna “Herkes şarkı söylesin ama evde olmak kaydıyla!

4 duvarı aşıp kitlelere açılmak istiyorsanız belli normlara, eğitime ve yeteneklere sahip olmanız gerekiyor” yanıtını verip yeni bir kavganın fitilini ateşledi. Sonra da ekledi: Ben şarkı söyleyebilen insanlara parça armağan etmeyi daha doğru buluyorum, tabii ki ücretsiz değil

Sıla, sahnede giydiği 50 adet elbisesini Kansersiz Yaşam Derneği yararına bağışladığını açıkladı.

Şarkıcı "Çok kıymetli bir işbirliği yaptık. Ne kadar elimizi taşın altına koyarsak o kadar iyi.Şanımız, şöhretimiz ve ismimiz bu ve bunun gibi değerli işlere yarasın, sadece hava atmakla olmuyor o işler" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.