Yeni imajıyla dillere düştü!

Değişimiyle herkesi şaşırttı! "Ne yaptın kendine?"

Çağla Şıkel, uzun yıllardır hem kariyeri hem de özel hayatıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Emre Altuğ ile yaptığı evlilikten Kuzey ve Uzay adında iki çocuğu olan Şıkel, magazin gündeminden hiç düşmeyen ünlüler arasında. Ünlü manken, son olarak sosyal medya hesabında yayınladığı paylaşımıyla dikkat çekti.

Çağla Şıkel göğüs dekoltesiyle podyumu salladı! ‘Yıktın, geçtin…’ - Sayfa 4

Şıkel'in yeni imajı takipçileri tarafından ti'ye alındı. Kusursuz fiziği ile dikkat çeken ünlü ismin, dudaklarındaki eşitsizlik ve şekil orantısızlığı gözlerden kaçmadı.

Çağla Şıkel yeni imajıyla dillere düştü! Değişimiyle herkesi şaşırttı! Ne yaptın kendine?

"TAVŞAN DİŞ Mİ O?"

Tavşan dişi yaptırdığı iddia edilen Şıkel'in son hali pek beğenilmedi.'Ne yaptın kendine?', 'Dudaklar sarkıyor', 'Güzelim kadını mahvetmişler' gibi yorumlar geldi.

Çağla Şıkel yeni imajıyla dillere düştü! Değişimiyle herkesi şaşırttı! Ne yaptın kendine?

Bazı sosyal medya kullanıcıları ünlü manken hakkında, 'Ne yaptın kendine?', 'Dudaklar sarkıyor', 'Güzelim kadını mahvetmişler' gibi yorumlarda bulundu.

Çağla Şıkel göğüs dekoltesiyle podyumu salladı! ‘Yıktın, geçtin…’ - Sayfa 10

Çağla Şıkel göğüs dekoltesiyle podyumu salladı! ‘Yıktın, geçtin…’ - Sayfa 18

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.