'Yarım kalan işlerimi tamamlayacağım'

Mehmet Nuhoğlu; 'Yarım kalan işlerimi tamamlayacağım'. Rekortmen başkan Nuhoğlu, yeniden aday olduğunu açıkladı...

Trabzon Hayra'ta aldığı rekor oyla belediye başkanı seçilen fakat 31 Mart seçimleri öncesi 3 dönem kuralına takıldığı için AK Parti’den aday gösterilmeyen Mehmet Nuhoğlu noter kanalı ile AK Parti’ye istifasını gönderip bağımsız olarak aday olduğunu açıkladı. Nuhoğlu, “Üzerimizde büyük bir baskı var. Vatandaşlarımız aday olmamız yönünde görüş bildiriyor, buna kayıtsız kalamayız dedik ve adaylığımızı açıkladık” dedi.

HERKESİN OYUNA TALİBİM

Nuhoğlu, şunları kaydetti: “Halkımızın tümünün oyuna talip olarak çıktığımız bu yolda inanıyorum ki 3 dönemdir hizmet vermekten büyük onur ve gurur duyduğum Hayrat’ımızda yarım karan projelerimizi tamamlayacağım. Bugüne kadar rekor destekle yanımda olan Hayrat halkı, inanıyorum ki aynı teveccühü 31 Mart’ta da gösterecektir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.