BAŞKAN BIYIK YOMRA İÇİN 5 YIL ÖNCESİNE KIYASLAMA İSTEDİ

HERKESTEN BEŞ YIL EVVELKİ YOMRA İLE BUGÜNKÜ YOMRAYI KIYASLAMASINI RİCA EDİYORUM

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, bir grup Yomralı kadın ile bir araya geldi. Konuşmasında Yomra'da yaptıkları çalışmaları anlatan Başkan Bıyık, beş yıl evvel ilçede kadınların gezinti yapabileceği, nefes alabileceği, çaylarını içebilecekleri bir alan bulunmadığını ifade ederken şöyle konuştu: "Beş yılda çok önemli işler yaptık. Kadınlarımız için büyük hizmetlere imza attık. Herkesten beş yıl evvelki Yomra ile bugünkü Yomra'yı kıyaslamalarını rica ediyorum. Beş yıl evvel ilçemizde bir annenin çocuğunu alıp gidebileceği, nefes alabileceği tek bir sosyal alan yokken bugün Yomra, en çok sosyal alana sahip ilçe haline geldi. Sokağa çıktığımda özellikle siz kadınlardan sürekli teşekkür alıyorum. Bende size teşekkür ediyorum. Sizin varlığınız bizim hizmet azmimizi daha da arttırıyor."

Yeni dönemde Yomra'da kadınlar için çalışmalar yapmaya devam edeceklerini belirten Başkan Bıyık, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Yeni dönem projelerimizi kamuoyuna açıkladık. Bizim projelerimizin hepsi gerçekçi işler. Yapılması gereken ve tamamlandıklarında Yomra'yı çok daha ileri noktalara taşıyacak işler. Caddelerimizi, sokaklarımızı, ara sokaklarımızı dahil şehir merkezindeki her alanı sizlere layık hale getireceğiz. Sokağa çıktığınızda kendinizi Türkiye'nin en modern şehrinde hissetmenizi istiyoruz. Bunu hep birlikte başaracağız. Beş yılda sizlerle birlikte çok işler başardık. Bunu da başaracağımızdan şüphem yok. Bizler sadece kadınlar için halk eğitim salonlarını Yomramıza kazandırdık. Kadınlara özel sosyal programlar tertip ettik. Kadın annedir, kadın bacıdır, kadın eştir, kadın kardeştir. Velhasıl kadın baştacıdır. Sizin huzur ve mutluluğunuz için gece gündüz çalışmak, gayret etmek de benim vazifemdir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.