ÇOCUKLARIMIZIN YEMEĞİNİ BİZ VERECEĞİZ

Tonya Bağımsız Belediye Başkanı Adayı Veysel Kurt, Büyükmahalle ziyareti sırasında vatandaşların eğitimle ilgili soruları üzerine değerlendirmelerde bulundu. KURT;  “Eğitim Tonya'nın olmazsa olmazıdır. Eğitim için amasız, fakatsız bütün kapılar açılmalıdır. Yüksek okulun derslik ve yurt sorununu çözeceğimizi, gerekirse belediye binasını yüksek okula vereceğimizi defalarca söyledik. Okuyan gençlerimize burs vereceğimizi ve üniversite düğünlerini daha yüksek katılım için Trabzon, İstanbul ve Bursa'da yapacağımızı söyledik” dedi.
OKUYAN ÇOCUĞUMUZ AÇ OLMAMALI
Bağımsız aday KURT açıklamasına şöyle devam etti; “Söylenene göre ve aldığım bilgiye göre, taşımalı öğrenciye yemek veriliyor. Bir buçuk kilometre mesafenin altındaki öğrenci taşınmıyor ve yemek verilmiyor. Mevzuat böyle. Sağolsun ilçe milli eğitim müdürlüğü çocuklarımızı mağdur etmemek için kendi imkanıyla yemek veriyor. Okuyan çocuğumuz aç olmamalı. Harçlık veremeyen var. Çocuklarımızın yemeğini belediye olarak üstlenecek ve biz vereceğiz. Yegane ve en değerli varlıklarımız olan çocuklarımızı, eğitimlerini ihmal edemeyiz. Sosyal belediyecilik, gönül belediyeciliği bunu gerektirir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.