Fenomen baltayı taşa vurdu, doğruyu öğrenmeden daire başkanını suçladı

Dün sosyal medya hesaplarında bir iddia ortaya atıldı. Önce şaşırdık gerçeklik payı var mı diye araştıralım istedik. Küçük bir araştırma yaptık. Bunu yaparken de hiç zorlanmadık. İddia şu; "Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ne ait bir makam aracı öğrenci servisine döndü. Daire başkanının çocuğu bu araçla okula bırakılıyor"diyor. Araştıralım dedik. Eğer böyle bir olay varsa bizde sayfamız da paylaşalım dedik. Belediyeden yetkili bir kişiyi aradık, konuyu sorduk. Önce güldü ardından kızdı. Çünkü daire başkanının o yaşta bir çocuğu yokmuş. Fotoğrafta yer alan kişi daire başkanının şoförü. Normalde o çocuğun servisi de varmış ama o gün servisi kaçırmış. Ve mecbur yolunun üstü olduğu için çocuğunu okula bırakmış. Yani özel servisçilik yapmıyormuş.
Yekili kişi ayrıca bize bir şey daha söyledi. "Bir baba çocuğunu mecbur kaldığı için okula bırakıyor ve bazı art niyetli kişiler bunu bile bile küçük bir çocuğu ifşa ediyor. Sadece vicdan diyorum... Daire başkanını karalamak isterken bu tarz çirkin ithamlar hiç hoş olmuyor..."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Trabzon 2 yıl önce

Demekki