HASAN SÜHA SARAL SAĞLIK KURULUŞU MÜJDESİ VERDİ

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral, sağlık alanında Trabzon'un geleceğini şekillendirecek kapsamlı projeler sunuyor. Hasan Süha Saral, seçim çalışmaları kapsamında Çarşıbaşı ziyaretindeydi. CHP İlçe Belediye Başkan adayı Haydar Çoban’ın proje tanıtım toplantısına il ve ilçe yönetimiyle birlikte katıldı. İl Başkanı Mustafa Bak ve CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral konuşmalarını yaptıktan sonra, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini gerçekleştirdi. Yaptığı açıklamalarda, sağlık hizmetlerinin erişilebilirliğini artırmak için çeşitli stratejiler geliştirdiğini belirten Saral, her kesime nitelikli ve güvenilir, eşit ve kaliteli bir hizmet sunacağının altını çiziyor. İnsanların sorunlarını doğrudan dinleyerek, çözüm odaklı yaklaşımını sergiliyor ve Trabzon'un her köşesindeki vatandaşın sesine kulak veriyor. Bu yaklaşımıyla Hasan Süha Saral, toplumun gerçek ihtiyaçlarına duyarlı bir lider olarak öne çıkıyor, vatandaşlardan yoğun bir ilgi ve destek görüyor.

SAĞLIK MERKEZİ VE MOBİL SAĞLIK EKİPLERİ

Saral, “Belediye bünyesinde sağlık kuruluşu açılacak. Seyyar ve sabit olmak üzere, diş alanı dahil, çeşitli branşlarda vatandaşlarımıza hizmet verilerek, sağlık hizmetine ulaşmakta zorluk çeken hemşehrilerimizin bundan yararlanması sağlanacak. İlaç desteği verilecek. Ayrıca vatandaşın elinde fazla bulunan ilaçlar toplanıp, tasnif edilmek suretiyle, değerlendirilecek. Vatandaşlarımızın zihinsel ve duygusal sağlığını desteklemek amacıyla kuracağımız ‘Psikolojik Destek Merkezi’ ile bireylerin günlük yaşam kalitelerinin artırılması, bireysel gelişimini önleyecek süreçlerde yardımcı olmak, sosyal uyumda sorun yaşamamalarını sağlamak için uzmanlarımız hizmet verecek.” dedi.

PALYATİF BAKIM MERKEZİ

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Süha Saral konuşmasına “Trabzon’da şehrimizin yaşlı ve hasta bireylerine daha iyi bir yaşam kalitesi sunmak amacıyla kuracağımız ‘Palyatif Bakım Merkezi’nde kronik hastalıkları nedeniyle uzun süreli tedavi ve bakım gereksinimi duyan, yatağa bağımlı, hayatlarını yaşam destek ünitelerine bağlı olarak sürdürmek zorunda kalan hastalara, uzman hekimler, psikolog, sosyal çalışmacı, diyetisyen ve konusunda özel eğitimli hemşire kadromuzla birlikte hizmet vereceğiz. Hastaların yanı sıra bakım seçenekleri konusunda karar vermede güçlük çeken hasta ailesine ve refakatçilerine de psikolojik ve sosyal destek sağlamak, hasta bakımı ve hastaya yaklaşım konularında eğitimler vermek önceliklerimiz arasında.” diyerek devam etti. Saral, iftardan sonra ASKF ve Çukurçayır Mahallesi’ni ziyaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.