Ömer'i ben vurmadım

HAKKINDAKİ SUÇLAMALARI REDDETTİ 
Sürmene’de önceki gün alacak verecek yüzünden çıktığını ileri sürülen cinayetinin faili kafaları karıştırdı. Cinayetin ardından Arsin Yeşilyalı Mahallesinde yol kesen jandarma ekipleri tarafından yakalanan Ali Kemal U., sorguya alındı. Sürmene İlçe Jandarma Komutanlığı’nda sorgulanan Ali Kemal U., cinayeti kendisinin işlemediğini söyledi. 
“DÖNÜŞ YOLUNDA ÖMER’İ VURDU”
Olay günü 50 yıllık arkadaşı ile tabanca satın almak üzere buluştuğunu belirten Ali Kemal U.,  “Baştımar’a iki tabanca almak için çıktık. Bana telefonla ulayan ve adının Sebahattin olduğunu öğrendiğim kişi gelmeyince, geri döndük. Bu sırada araca yaklaşın bir kişi Ömer’e ateş etti. Enessinden vurulan Ömer araçtan düştü. Katil yerdeki Ömer’i tekmeledi. Benimde kalçama tekme attı. Ömer yuvarlandı, ben kaçtım. Çeşmede kenarında elimi yüzümü yıkadım. Kanlı aracımı yıkadım. İstanbul’a düğüne gideceğim için aracın camını yaptırmak için Trabzon gitmek üzere yola çıktım” dedi.
CEBİNDEN İSTANBUL BİLETİ ÇIKTI 
Arsin’de jandarmanın kendisini gözaltına aldığını belirten Ali Kemal U., “Ömer benim 50 yıllık arkadaşımdı. Biz ailece görüşürdük. O gün silah alacağım ve İstanbul’da düğüne gideceğim için 28 bin TL almıştım. Sorgunun ardından adliyeye çıkarılan Ali Kemal U. nöbetçi hakim tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu arada Ali Kemal U.’nun dün sabah İstanbul’a gitmek üzere uçak bileti aldığı belirlendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.