Rubin Kazan’dan Gökdeniz’e ağır sözler!

Trabzonspor ve A Milli Takım'ın eski futbolcusu Gökdeniz Karadeniz ile futbolu bıraktığı kulübü Rubin Kazan arasında büyük bir kriz yaşanıyor. Rubin Kazan’da Gökdeniz Karadeniz krizi sürüyor. Trabzonspor’dan transfer oluğ 10 yıl oynadığı Rubin Kazan’da futbol kariyerini sonlandıran eski milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz’in, kulüpten alacağı para tartışma konusu oldu.

“FAKİR BİR İNSAN DEĞİL”

Gökdeniz Karadeniz’in alacakları hakkındaki tavrını eleştiren Rubin Kazan’ın CEO’su Rustem Saymanov, “Gökdeniz’in alacaklarını bırakmasını istemiyoruz. Ona kesinlikle ödeme yapacağız. Fakir bir insan da değil ama borçların üstünde çok duruyor” dedi.

“ÇİRKİN VE ONURSUZ”

Rustem Saymanov sözlerini “Uzun süre burada oynadı ve sadece borçları düşünüyor. Bu hareketi çirkin ve onursuz.” ifadeleriyle tamamladı.Gökdeniz Karadeniz, alacaklarının ödenmesi için Rusya Futbol Federasyonuna başvuruda bulunmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.