Trabzon'da Ekrem İmamoğlu izdihamı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ramazan Bayramı nedeniyle Trabzon'a geldi.Başkan Ekrem İmamoğlu'nu coşkulu bir kalabalık karşıladı.

Eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte memleketi Trabzon'a gelen İmamoğlu'nu Trabzon Havalimanında CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, İl Başkanı Mustafa Bak, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz ve partililer karşıladı. Havalimanı VİP salonunda CHP Örgütleri ile bir süre sohbet eden İmamoğlu'na burada çiçek verildi. 

Burada kendisine bordo mavi kaşkol takılan İmamoğlu, ardından VIP Bölümünden çıkışta ise ilerlemekte güçlük çekti.Havalimanına gelen vatandaşlara teşekkür eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Zahmet ettiniz. Bütün hemşehrilerime güzel bir Ramazan bayramı diliyorum. Hepinizin ailelerine en içten sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Güzel şehrimizin, büyüklerimizin ellerinden öperim. Her hanımefendiye özellikle can kurban. Güzel ablalarımız gelmiş. Sizi yürekten kucaklıyorum. İyi ki varsınız. Yarın İstanbulumuzun inşallah çok güzel eşleşerek hizmetler yapacağı Trabzon Ortahisar Belediyesi'nde buluşalım. Sağ olun, Allah'a emanet olun" ifadelerini kullandı.Başkan İmamoğlu, ‘Trabzon seninle gurur duyuyor’ tezahüratları ile Trabzon Havalimanı’ndan ayrıldı.Bu arada Vatandaşlar, İmamoğlu'na üzerinde isminin yazılı olduğu Vakfıkebir ekmeği hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.