TRABZON'DA KADAVRA KÖPEĞİ BEBEĞİ ARIYOR

15 bin tonu aşkın çöp arasında kepçe ve kadavra köpeğiyle bebek cesedi aranıyor

ARAKLI’DA NELER OLUYOR?

Trabzon’un Araklı İlçesi’nde Taşönü Katı Atık Entegre ve Bertaraf Tesisi’ndeki bant üzerinde bebek vardı şeklinde çalışanların dedikodu ilçede kulaktan kulağa yayıldı. Sonunda yapılan dedikodular ilçe jandarmaya ulaştı. Yaşandığı ileri sürülen olay Araklı Cumhuriyet Başsavcılığı’na bildirildi. Savcılık tarafından başlatılan soruşturma çerçevesinde ilçe jandarma komutanlığına bağlı ekipler, tesislere giderek ayrıştırma bantları üzerinde inceleme yaptı. Yeni doğmuş bebeği bant üzerinde kimin gördüğünü araştıran jandarma, yetkililerle ve bazı çalışanlarla da birer görüşme yaptı.

DETAYLAR ORTAYA ÇIKIYOR

Trabzon’daki bebek cesedi iddiası ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Bebek cesedi görmelerine rağmen yetkili kurama haber verilmediği ileri sürülen tesislerde arama çalışmalarına son iki günde hız verildi. Tesis çalışanlarının yanı sıra ilçe jandarma komutanlığı ekipleri, iş makineleri kadavra köpekleri arama çalışmalarına katıldı. 15 bin tonu aşkın çöpün olduğu tesis içinde ve çöp depolama sahasında yapılan arama çalışmalarında bebek cesedinin bulunamadığı ve arama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.