Trabzon'daki feci kazadan ikinci acı haber geldi!

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde, duran bir araca arkadan çarpan başka bir otomobilin neden olduğu trafik kazasında, ikinci acı haber hastaneden geldi.

Vakfıkebir Devlet Hastanesi önünde bir yakınını almak için duran 24 yaşındaki Ahmet Koçal, K.B. yönetimindeki otomobilin hızla çarpması sonucu ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.Aynı kazada ağır yaralanan ve tedavi altına alınan Murat Kazancı'nın önce beyin ölümü gerçekleştriği ardından da bu sabah saatlerinde yaşam mücadelesini kaybettiği bildirildi. Trabzon Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi olan Murat Kazancı'nın cenazesi, 28 Şubat Çarşamba günü Bahçecik Mehmet Akif Ersoy Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedilecek.Kazaya neden olan araç sürücüsü K.B. hakkındaki soruşturma sürüyor.

detail-photo-fancybox-1

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.