Trabzonlu yargı mensubu, personel genel müdürü oldu

Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Turan Kuloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararla Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğüne atandı.Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bu gece yayımlanan atama kararıyla Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğüne atanan Turan Kuloğlu, geçmişte Adalet Bakanlığında Personel Genel Müdür Yardımcılığı, Hâkimler ve Savcılar Kurulu Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerinde bulunmuş ve son olarak Yargıtay Cumhuriyet Savcılığı görevini sürdürmekteydi.

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğüne atanan Turan Kuloğlu'nun yargı camiasında vizyonel projeleriyle tanınan bir yargı mensubu olduğu ve Trabzon’un Araklı ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.