Yomra Belediye Başkanı  çakma AK Parti’li görmek  istiyorsa aynaya baksın

AK Parti Yomra eski İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Taşkara, AK Parti tabanının Yomra’da İYİ Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık’ı desteklediğini kaydetti. Yomra halkının değişimden yana olduğunu belirten Taşkara, “Mevcut belediye başkanı kendisini desteklemediğimiz için AK Parti’nin Yomra’daki kurucu ilçe başkanından kurucu yöneticilerine, eski ilçe başkanlarından bu partiye maddi manevi katkı vermiş herkese ‘çakma AK Parti’li’ diyor. Yomra’da bu partiyi kuranlar, bu dava için gecesini gündüzüne katıp mücadele edenler çakma AK Parti’li olacak ama zamanında Yomra’da AK Parti’ye karşı mücadele veren, davamıza karşı çıkan mevcut belediye başkanı orijinal AK Parti’li olacak öyle mi? Mevcut belediye başkanı çakma AK Parti’li görmek istiyorsa aynaya bakmalıdır” diye konuştu.

AK PARTİ TEŞKİLATLARI  BIYIK’A OY VERECEK

Siyaseten hiçbir beklenti içinde olmadıklarını belirten Taşkara, “Bizim siyasi olarak hiçbir beklentimiz, hiçbir talebimiz yoktur. Bizler Yomra’nın adil şekilde yönetilmesini isteyen, herkese eşit bir belediye başkanı seçilmesini talep eden insanlarız. Yomra’da 2002 yılından bu yana AK Parti teşkilatlarında görev almış yüzlerce teşkilat mensubu İYİ Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık kardeşimize oy vereceğini açık açık ifade ediyor. Yomra Belediye Başkanı önce kendini sorgulasın. AK Parti davasının mihenk taşı olan insanlar tarafından neden istenmediğini sorgulasın” şeklinde konuştu.

YOMRA DEĞİŞİM İSTİYOR

Taşkara sözlerini söyle tamamladı: “Bizim Recep Tayyip Erdoğan sevdamızın onda biri mevcut belediye başkanında yoktur. Bunu bütün Yomra bilir. Mevcut belediye başkanı makamı koruyabilmek için 5 yıl önce çeşitli yolları kullanarak AK Parti’ye katılmıştır. Kendileri AK Parti’nin adayı ise biz o safta olamayız. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de, milletvekilliği seçimlerinde de kalben mensubu olduğumuz AK Parti’nin yanındayız. Ama Yomra halkı değişim istiyor. Maalesef Yomra’nın bu değişim talebini il teşkilatı, genel merkez yetkilileri görmezden geldi. Şimdi değişimi Yomra halkı 31 Mart’ta sandıkta yapacak.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emin önal 5 yıl önce

Helal olsun yüreğine sağlık

Avatar
Memur 5 yıl önce

Helal ustam 2014 öncesinden kim kaldı
Resmen sayın cumhurbaşkanımıza hakaret eden adam şimdi ak partili normal ikiyüzlülük de meziyettir ama ona yakışır