Ali Koç Trabzonspor Fenerbahçe maçındaki olaylar için konuştu

Fenerbahçe başkanı Ali Koç gazetecilerle sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Sabah gazetesinden Gürcan Bilgiç, toplantıda Ali Koç'un kullandığı ifadeleri köşesine taşıdı.

Trabzonspor Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili konuşan Koç'un açıkça tehdit ettiği görülürken futbolcularına kimsenin ceza veremeyeceğini söylediği kaydedildi.

CEZA ALIRLARSA NE YAPACAĞIMIZI GÖRÜRLER!

Bilgiç'in yazısına göre Ali Koç'un açıklaması şöyle;

"Sevkler konuşuluyor. Tek bir oyuncumuz bile ceza alamaz. Alırsa neler yapacağımızı da görürler. Düşünün, sahaya yüzlerce taraftar girdi 4 tanesi tutuklu, sevk edilecek oyuncu sayısı da 4. Sanki her şeyi biz yapmışız. Bize ceza veremezler, vebaline katlanırlar. Üst araması yapılmamış, maskelerle tribünlere gelinmiş, sanki olayların önü açılmış. Tünelde büyük olaylar yaşandı, tek bir görüntü yok. Bize vermiyorlar. Yerel yetkililer bu işe izin verdiler. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'la temas halindeyiz. Ne varsa konuşuyoruz, ne çıkarsa birbirimizi bilgilendiriyoruz."

KOÇ'TAN ANKARA ÇIKARMASI!

Trabzonspor Fenerbahçe maçı ile ilgili kararlar beklenirken, Koç bugün sürpriz bir program gerçekleştirecek. Ankara'ya gidecek olan Koç bir dizi görüşmenin ardından iftarda yargı mensuplarıyla bir araya gelecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.