Ali Koç’tan şaşırtan açıklama! SORUMLU ARIYORSAN FUTBOLCULARINA BAK

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Mart ayı Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda gündemle ilgili flaş açıklamalarda bulundu.  Emniyeti ağzına dolayan Koç, tüm tedbirlari alan emniyeti suçlamaktan geri kalmadı. İstanbul'da çıkan olayları hiç hatırlamayan Koç, futbolcularını kurtarma sevdasına kapıldı. Trabzon emniyete sahip çıkma dönemine geçti 

İşte Ali Koç'un o konuşması...

"Bize göre Trabzon Emniyeti'nin büyük zaafı olmuştur"

60'ıncı dakikada hocamıza mesaj yolladım. Skor 2-0'ken bir kulübün başkanı hocasına mesaj yollayıp 'Sahadan çekilebilirsiniz, yetki sizdedir' demesi ne demek? Türk futbolunun kepazeliğinin en büyük ispatlarından bir tanesidir. En önemli viraj, şampiyonluğa gidiyorum, takım 2-0 önde ve futbolcuların can güvenliği için hocamıza takımı sahadan çekebilirsin diyorum. Trabzon Emniyeti siz neredeydiniz? Biz İstanbul'dan görüyoruz, öyle küçük bir şehirde gerekli polis önlemi alınmıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.