Ali Sürmen Bakan Yerlika'ya sitem!

Trabzonspor Kulübü Divan Kurulu eski Başkanı Ali Sürmen, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar nedeniyle sosyal medya hesabondan akşam saatlerinde bir açıklama daha yaptı.Sosyal medya hesabı X'den açıklama yapan Sürmen, İçişleri Bakanı Ali Yerlika'ya seslenerek gözaltı yapaılan12 kişiyi tek suçlu göstermenin doğru olmadığını ifade etti.

İşte o paylaşım;

Sayın İçişleri Bakanının dün geceki olaylarla ilgili alelacele açıklama yapması,sahaya girme ihlali yapan 12 kişiyi tek suçluymuş gibi göstermesi,sahaya giren taraftarları tekme tokat dövenleri yok saymasını sağlıklı bulmadım.
Umarım Trabzon Emniyeti bu açıklamanın etkisinde kalmaz ve ısınma hareketleri sırasındaki FB futbolcuların taraftara yaptığı sinkaflı el hareketlerinden başlayarak,özel kişilerce çekilmiş ve sosyal medyada paylaşılan tüm tahrik ve cismani saldırıları içeren fotoğrafları adliyeye sunarlar.Yoksa ağır bir yük altına girerler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.