Fırtına'dan Umut Bozok için yeni teklif!

 İmza tarihi belli oldu...

Süper Lig'de ilk 2 maçını da kazanarak 6 puanı hanesine yazdıran Trabzonspor'da flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor... Güçlü bir kadro yapısı oluşturan ve takvilerine devam eden bordo mavililer, kadrosuna katmak istediği milli oyuncu Umut Bozok için kulübüne resmi teklifini yapmıştı. Fırtına; Umut Bozok için teklifini yenilerken, imzaların atılacağı tarih de belli oldu.

Spor Toto Süper Lig'e ilk 2 maçını da kazarak başlayan Trabzonspor'da flaş gelişmeler yaşanıyor...Teknik direktör Abdullah Avcı'nın istekleri doğrultusunda arayışlarını sürdüren bordo mavililer, transferde büyük oynamaya devam ediyor.

Trabzonspor, Galatasaray'ın da devreye girdiği Umut Bozok için temaslarını sıklaştırdı.Fırtına, golcü oyuncu için dün kulübü Lorient'e daha önce resmi teklifini iletmiş ve beklemeye geçmişti.

2 MİLYON EURO

Trabzonspor, Umut Bozok için kulübü Lorient'e 2 milyon Euro bonservis teklifi yapmıştı.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Umut Bozok için 2 milyon Euro teklif eden Trabzonspor, transferde teklifini arttırdı ve 2 milyon Euro üzerinde bir rakama anlaşma sağlandı.

SIRADA UMUT VAR

Bordo mavililer, Umut'a daha önce 1 milyon Euro teklif etmiş ve beklemeye geçmişti. Fırtına, Umut'a da yeni bir teklif sunulacak

İMZALAR NE ZAMAN ATILACAK?

Umut Bozok ile Trabzonspor arasında maaş konusunda da anlaşma sağlanırsa Kopenhag maçından sonra resmi imzalar atılacak.

GOL KRALI OLDU

Geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Kasımpaşa'da attığı 20 golle Süper Lig'in gol kralı olan gurbetçi futbolcunun transferinin mutlu sona çok yakın olduğu ifade edildi.

G.SARAY İLE ANLAŞAMADI

Galatasaray'ın teklif ettiği maaş konusunda anlaşamayan Umut Bozok, sarı kırmızılılardan yıllık 1.5 milyon Euro maaş talep etmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.