İşte Fırtına'nın ilk transferi! La Liga'dan geliyor...

Trendyol Süper Lig'i bu sezon 3. sırada bitirmek isteyen Trabzonspor'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Şimdiden gelecek sezonun planlamasını yapmaya başlayan bordo mavililer, ilk hamlesini yaptı. Fırtına, İspanya La Liga devlerinden sürpriz bir isim için devreye girdi.Trendyol Süper Lig'i bu sezon 3. sırada bitirmek isteyen Trabzonspor'da flaş gelişmeler yaşanıyor...Şimdiden gelecek sezonun planlamasını yapmaya başlayan bordo mavililer, ilk hamlesini yaptı.Fırtına, İspanya La Liga devlerinden sürpriz bir isim için devreye girdi.Trabzonspor, gelecek sezonun transfer planlamaları kapsamında hareketli günler geçiriyor.İlk olarak Hırvat sol bek Borna Barisic'in transferinde önemli mesafe kat eden Karadeniz ekibi, orta saha transferi için ise sürpriz bir ismi gündeme aldı.

FIRTINA'DAN OLIVER TORRES HAMLESİ

Bordo mavililer, Sevilla ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek 29 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Oliver Torres'i kadrosuna katmak istiyor.Kariyerinde Sevilla'nın yanı sıra Porto, Villarreal ve Atletico Madrid gibi kulüplerde de görev yapan oyuncu, henüz kararını vermedi.Deneyimli orta sahanın peşinde çok sayıda kulüp bulunurken, Trabzonspor yönetimi ise oyuncunun sezon sonunda serbest kalacak olması nedeniyle elini çabuk tutmak istiyor.

Son dakika Trabzonspor haberi: İşte Fırtına'nın ilk transferi! La Liga'dan geliyor...

Hızlı hareket edip, Sevilla'nın da yeni teklifi öncesi işi çözmek tek hedef.

2 ASİST KATKISI SAĞLADI

Merkez orta saha, sol kanat ve 10 numara pozisyonlarında oynayabilen Torres, bu sezon 32 maçın 21'inde ilk 11'de oynadı.2 asist yapan İspanyol futbolcu, 4 kez de sarı kart gördü.2019 yılında 17 milyon Euro ile en yüksek piyasa değerine ulaşan İspanya U21 Milli Takımı ile de 24 maçta 3 golü bulunuyor.Oliver Torres, futbol kariyerinde şu ana kadar Porto, Atletico Madrid, Villarreal gibi Avrupa ekiplerinde oynadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.