Maxi Gomez Trabzonspor'da! İşte anlaşma şartları

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bordo-mavililer Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Maxi Gomez için devreye girdi. Fırtına, yıldız futbolcu ile 3+1 yıllık anlaşma sağladı.

Trabzonspor'da transfer çalışmaları hız kazandı. Cornelius'un ayrılmasının ardından forvet arayışlarını sürdüren bordo-mavililere sürpriz bir öneri geldi.Bir dönem Fenerbahçe'nin de transfer listesinde olan Maxi Gomez, Trabzonspor'a önerildi.Valencia Fenerbahçe ile anlaşılan şartların aynısını (6 milyon Euro bonservis + sonraki satıştan yüzde 20 pay) Trabzonspor'dan talep etti.Trabzonspor'un yıldız futbolcu ile 3+1 yıllık anlaşma sağladığı ve futbolcunun 1 Eylül Perşembe günü, saat 13.15'te Türkiye'ye geleceği ifade edildi

3 MAÇTA DA OYNADI

Teknik direktör Gattuso, La Liga'da oynanan ilk 3 maçta da öğrencisini kadroya aldı ve süre verdi. Maxi Gomez, ilk hafta Girona karşısında 16 dakika sahada kaldı, ikinci hafta Athletic mücadelesinde 17. dakikada sakatlanan Duro'nun yerine oyuna girdi, son Atletico Madrid maçında ise yine 16 dakika oynadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.