Önce tehdit etti sonra...

Ceza meza veremezler!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Haber Global'e konuştu. Birbirinden önemli açıklamalar yapan tecrübeli çalıştırıcı, hakem hataları nedeniyle ligde ikinci sırada olduklarını söyledi ve "Şampiyonluğa devam ediyoruz, Avrupa kupalarına devam ediyoruz. Sezon başından bu yana yaşananları da kimse konuşmadı" dedi. Kartal ayrıca, Osayi, Oosterwolde ve Batshuayi hakkında da açıklamalarda bulundu ve "Ceza meza kimsenin verebileceğini düşünmüyorum" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Haber Global'e konuştu. Birbirinden önemli açıklamalar yapan tecrübeli çalıştırıcı, hakem hataları nedeniyle ligde ikinci sırada olduklarını söyledi: "Şampiyonluğa devam ediyoruz, Avrupa kupalarına devam ediyoruz. Sezon başından bu yana yaşananları da kimse konuşmadı. A planımız, B planımız, C planımız yok diyorlar. Sezon başından bu yana objektif olarak her iki takımın maçlarını da izlesinler. Acaba kim nerede nasıl puan kaybı yapıyor. Bizim şu an en aza 8-10 puan önde olmamız gerekirdi.

G.SARAY'I ERTELEDİLER

3 günde bir maç oynayacağız. Şu anda Türkiye'yi tek temsil eden Fenerbahçe olarak bu maçın neden Avrupa maçı öncesinde oynatılmasında ısrar ediliyor, anlamış değilim. Sonuç olarak ülke puanı, milli maç gibidir. Ülke puanı önemsiz mi? Daha önce Galatasaray'ın da Avrupa kupalarında mücadele ettiği zaman birçok kez maçlarının ertelendiğini biliyoruz. TFF niye ertelemiyor anlamış değilim. Avrupa maçlarında seyahatlerden de çok zorlanılıyor ama inşallah zor da olsa biz gidebildiğimiz yere kadar gidip sonunda da kupayı ülkemize getirmek istiyoruz.

TEK SIKINTI SÜPER KUPA

İsmail Kartal, "Turu geçmek için elimizden geleni yapıyoruz. Tabii öncelik şu an için Adana Demirspor ve Süper Kupa. Maç maç gideceğiz. Tek sıkıntı 7'sinde oynayacağımız Süper Kupa. Hem TFF hem de rakibimizin ülke puanı için bize destek olmalarını beklerdik ama maalesef olmadılar" dedi.

6 SAYFALIK DARP RAPORU BULUNUYOR

Oğlum Emre'yi 5-6 kişi araya aldı. 6 sayfalık darp raporu var oğlumun. Kaburgalarında ezilme var. Bir gün hastanede kaldı benim oğlum. En fazla darp edilen oğlumdu. Sürekli soyunma odasına kustu. Osayi'nin yanına gidemedim. Elim şişmişti neden oldu bilmiyorum" dedi.

LIVAKOVIC'I DOĞRULADI

İsmail Kartal, Livakovic'in ayrılmak istediği şeklinde çıkan haberleri de doğruladı. "Livakovic, çok duygusal bir çocuk. İçine kapanık bir çocuk. Çok etkilendi. Şu an milli takımda, gelince ruh halini konuşacağız. Babası, ailesi Hırvatistan'da ayağa kalkmış durumda."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.