'Trabzon'un bereketini dışarıdaki 3 milyon Trabzonlu yiyor'

Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, 2 Nisan'da yapılacak Fenerbahçe'nin olağanüstü kongresine katılmama kararı aldığını ifade ederek flaş açıklamalarda bulundu.Katıldığı bir programda açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım, Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan olaylara değindi.

Aziz Yıldırım açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"Trabzon'da her zaman bu olaylar oluyor. Daha da kötüleri oluyor. Burada devlete seslenmemiz gerekiyor. Devlet 2015'te otobüs kurşunlanmadaki failleri bulup, ortaya çıkaracak. Trabzon'da 300 bin insan yaşıyor. 3 milyon insan da Trabzon'un dışında Trabzonlu var. Trabzon'un bu bereketini dışardaki 3 milyon yiyor. İçerideki 300 bin kişi eziyet çekiyor. Trabzonspor'un haricinde vakit geçirecekleri bir olay yok. Bu olayların orada olması gayet normal. Burada devlete iş düşüyor. Oradaki insanlara iş yaratmak lazım ki yalnızca stada gelip sahaya atlayacağız fikrinden uzaklaşsınlar. Şimdi Fenerbahçe maçlarında oluyor, yarın başka takımın maçlarında olacak. Bu olaylar ayrı 'bizi şampiyon yapmayacaklar' ayrı bir konu."sporx

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.