Trabzonspor'da Trezeguet depremi!

 Ajanlık suçlaması: "Hesap verin!"

Trabzonspor'da kötü gidişat sürerken performansı düşen isimlerden biri de Trezeguet. Bordo-Mavililerin büyük umutlarla transfer ettiği Mısırlı yıldız, tam anlamıyla hayal kırıklığı yaratıyor. Nwakaeme'nin yerine kadroya katılan Trezeguet, Adana Demirspor yenilgisinde de sahanın en kötülerinden oldu. Trabzonsporlu taraftarlar sosyal medyada oyuncuya ateş püskürürken, Mısırlı futbolcuyu ajanlıkla suçlayanlar dahi çıktı.

Trabzonspor'da Trezeguet'nin performansı tartışma konusu oldu! Nwakaeme'nin yerine transfer edilen Trezeguet, son oynanan Adana Demirspor maçında sahanın en kötü isimlerinden biri oldu.

TREZEGUET MAÇIN EN KÖTÜ İSİMLERİNDEN BİRİ OLDU

Formsuz görüntüsüyle Trabzonsporluları çileden çıkaran Trezeguet, 3-2 kaybedilen Adana Demirspor maçında Uğurcan Çakır'ın ardından sahanın en kötü ismi seçildi. 5,7 reyting puanı alan Trezeguet, sosyal medyada gündeme otururken, oyuncu için ajanlık suçlaması dahi yapıldı.

"TREZEGUET'Yİ TRANSFER EDEN HESAP VERMELİ"

Mücadelenin 81. dakikasında oyundan alınan Trezeguet'nin yerine giren Naci Ünüvar'ın sadece 10 dakikada Mısırlı futbolcudan daha etkili işler yaptığını belirten Trabzonsporlu taraftarlar, Trezeguet'yi transfer edenin kulübe hesap vermesi gerektiğini vurguladı.

İşte taraftarların yorumları:

akşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.