Uğurcan Çakır devleşti! Rekor...

Süper Lig'in 6. haftasında bordo mavililer, Konyaspor deplasmanından 2-2'lik beraberlikle ayrılırken, maça Uğurcan Çakır'ın performansı damga vurdu. 25 yaşındaki kaleci 8 kurtarış yaparak takımı ayakta tuttu. Öyle toplar çıkardı ki adeta duvar ördü. İşte detaylar...

Trabzonspor'un 1 numarası Uğurcan Çakır, yine üstüne düşeni fazlasıyla yerine getirdi. 25 yaşındaki milli futbolcu, Konyaspor'un ataklarını durdurmayı başardı. Başarılı eldiven, Endri Çekiçi'nin 2 golüne engel olamasa da kalesine gelen 10 şutun 8'ini kurtarmayı başararak sezonun en başarılı performansına imza attı. Uğurcan, özellikle skor 2-2'ye geldikten sonra inanılmaz iki kurtarışa imza attı. 82. dakikada Rahmanovic'in yakın mesafeden kafa vuruşunu çıkaran Uğurcan, 87'de bu kez Skubic'in kafa vuruşunu müthiş bir refleksle kurtarmayı başardı. Uğurcan, 1 puanın alınmasında başroldeydi.

KARİYER REKORU KIRDI
Uğurcan Çakır, Konyaspor maçında kalesine gelen 10 şutun 8'ini kurtardı. Başarılı kaleci, böylelikle bir maçta en fazla kurtarış yaptığı maçı oynadı. Uğurcan, daha önce Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında 7'şer, Erzurum, Karagümrük ve Ankaragücü karşısında ise 6'şar kurtarış yapmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.