129 ülke arasında KTÜ şampiyon oldu

129 ülke arasında KTÜ şampiyon oldu. Yıldız Holding’in her yıl üniversiteli öğrenciler için düzenlediği, yaratıcı projelerin ödüllendirildiği yarışmanın şampiyonu belli oldu. 

Yıldız Holding’in her yıl üniversiteli öğrenciler için düzenlediği, yaratıcı projelerin ödüllendirildiği yarışmanın şampiyonu bu yıl Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) oldu.  129 farklı üniversiteden 2.038 takım ve 6.114 öğrenci ile başvuru rekoru kıran yarışmada bu yıl ipi KTÜ’den Lusty takımı “Café Crown Cold” projesi ile göğüsledi. Her yıl farklı bir Yıldız Holding markası ile üniversite öğrencilerinin yaratıcı projelerini ödüllendiren yarışma platformunda, bu yıl ödüller 5. kez sahiplerini buldu. En parlak fikirlerin yarıştığı yarışmada öğrenciler ödülün yanı sıra staj imkânı kazandı.

STAJ İMKANI KAZANDILAR

Üniversitelerin 2.-3.-4.sınıf ve yüksek lisans bölümlerine devam eden öğrencilerinin oluşturduğu takımlar, fikirleriyle birbirleriyle yarıştı. Proje sahipleri, kariyeri için güçlü bir adım atma şansını yakalarken sürpriz ödüllerin de sahibi oldu. Yarışma sonunda KTÜ öğrencilerinden Şeyda Nur Cevahiroğlu, İsmail Furkan Köşker ve Hakan Turfanda’dan oluşan “Lusty” takımı ipi göğüsleyerek 15 bin TL’lik ödülün sahibi oldu. Dereceye giren gruplar para ödülünün yanı sıra, gelecekte Yıldız Holding’de çalışma şansına bir adım yaklaşacakları staj yapma imkânına da kavuştu. Törende, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker, “Geleceğe yatırım yapmak, gençlere yatırım yapmak demek. Yarışmaya katılan tüm öğrencileri tebrik ediyorum. Fikirlerini projeye dönüştürüp milyonlarca öğrenci arasından yarışmaya başvurma inisiyatifini kullandılar, bu en başta cesaret göstergesi. Dün jüride, finale kalan projelerin sunumlarını dinledim. Beklentilerimin çok üzerinde profesyonelce hazırlanmış, hemen hayata geçirilebilir fikirler vardı” şeklinde konuştu. Bölge CEO’su Mehmet Tütüncü ise, yarışmanın beş yılda 20 binden fazla üniversite öğrencisine gerçek iş deneyimi yaşattıklarını kaydetti: “Bu yarışma ile öğrencilerimize; global yapımızı tanıtma fırsatının yanı sıra, iş hayatına atılmadan önce gerçek bir pazarlama deneyimi yaşatmış olduk.” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.