Akçaabat'a Büyükşehir freni

Akçaabat Yaylacık sahilinde uzun yıllardır devam eden ve neredeyse tüm şehrin inşaat atıkları ve diğer hafriyatların dökümünün yapıldığı alan Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından durduruldu.  Büyükşehir, Akçaabat Belediyesini uyararak, bu alana herhangi bir döküm yapılmaması ve alanın terk edilmesi istendi. Bunun üzerine Akçaabat Belediyesi dolgu sahasını kamyonlara kapattı.
Yeni dolgu alanı ise Akçakale sahili oldu. Trabzon’un Akçaabat ilçesi Yaylacık sahilinde dolgu alanına hafriyat dökümü durduruldu. Akçaabat Yaylacık sahilinde uzun yıllardır devam eden ve neredeyse tüm şehrin inşaat atıkları ve diğer hafriyatların dökümünün yapıldığı alan Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından durduruldu.  Alınan bilgiye göre Büyükşehir Belediyesi, Akçaabat Beledi
yesine bir yazı göndererek, bu alana herhangi bir döküm yapılmaması ve kısa sürede bu alanın terk edilmesi istendi. Bunun üzerine Akçaabat Belediyesi bu alanı kamyonlara kapattı.

DÖKÜM ALANI AKÇAKALE OLDU

Yaylacık Sahilinin kapatılması üzerine bu sefer Büyükşehir Belediyesi Akçakale sahilinde döküm alanı oluşturdu. Bu alana da kamyon başına 60 TL ücret alınmasına karar verildi. Akçaabat Belediyesi ise Yaylacık dolgu alanında kamyon başına 35 TL ücret alıyordu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.