Ankara emniyeti Trabzonlu'ya emanet

İçişleri Bakanlığı’nın hazırladığı emniyet müdürleri kararnamesinde Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne Servet Yılmaz getirildi.

KRİTİK BİRİMLER ONDAYDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzaladığı emniyet müdürleri kararnamesi resmi gazetede yayınlandı. Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan emekli olmak üzere dilekçesini Emniyet Genel Müdürlüğü’ne vermesinin ardından bu göreve Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Servet Yılmaz'ın getirilmesine karar verildi. Emekli dilekçesini verip izne ayrılan Karaaslan'dan boşalan Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne Servet Yılmaz getirildi. İstanbul’da çeşitli görevlerde bulunduktan sonra Kahramanmaraş Emniyet Müdürü olan Yılmaz, 2016 yılında Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirilmiş ve kritik birimler kendisine bağlanmıştı.

SERVET YILMAZ KİMDİR? Ankara Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Servet Yılmaz aslen Trabzonlu Araklı Değirmencik mahallesinden. İstanbul Şile'de Emniyet Müdürlüğü, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcılığı görevlerini başarıyla yerine getiren Yılmaz, Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü görevinden sonra Emniyet Genel Müdür Yardımcılığına atandı. Servet Yılmaz Ankara'nın yeni emniyet müdürü oldu. Terör, KOM gibi kritik ve operasyonel birimlerin bağlı olduğu Servet Yılmaz, son olarak çok önemli FETÖ operasyonlara imza atıldı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.