Başbakan açıkladı: İkinci operasyon  yolda

Başbakan Binali Yıldırım, Kahramankazan ilçesinde Ankara-Kahramankazan yolu temel atma töreninde konuştu. Katil her terör örgütünün yaptığı gibi bunlar da çaresiz kalıca sivilleri hedef almaya başladılar. Eren Bülbül'ü şehit ettiler. Bunlar çocuk katili. Bu terör unsurlarını bırakın ülkemizde, sınırlarımızın yakınlarında bile var olma şansı vermeyeceğiz. Sınırı güneye geçince PKK'nın adı birdenbire değişiyor, YPG oluyor. Terörün her türlüsü kötüdür. Gereken cevap da verilecektir. Gerekirse Fırat Kalkanı'nda olduğu gibi sınırlarımızın dışında etkisiz hale getirmekten asla çekinmeyeceğiz. 

Bazı Avrupa ülkeleri ne yazık ki, PKK ve FETÖ mensuplarına yaklaşımları konusunda Türkiye'nin hiç de hoşuna gitmeyecek bir tutum içindeler. Sayın Merkel, hiç şık olmayan açıklamalar yapıyor. Gümrük Birliği konusunda Türkiye'nin önünü açmayın diyor. Almanya adeta AB'ye talimat veriyor. 28 ülke var AB'de. Hani Avrupa değerleri. Hani Avrupa'daki hoşgörü. Bir ülkenin talimatı ile AB iş yapacaksa zaten o birlikten hayır gelmez. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.