İKİ ŞANTAJCIYA  SORUŞTURMA

Trabzon’da iki genç kıza şantaj yaptığı iddia edilen iki kişi hakkında soruşturma başlatıldı.  Şantajcılardan biri yakalandı diğeri ise aranıyor.

ÖNCE TEHDİT SONRA ŞANTAJ

Trabzon’un Akçaabat İlçesi Yaylacık Mahallesinde yaşayan E.C. bir süre önce ayrıldığı B.Ç. adlı eski sevgilisinden tehdit içerikli mesajlar almaya başladı. B.Ç. bir süre sonra genç kıza çıplak fotoğraflarını göndererek, şantajda bulundu. Bunun üzerine polis merkezine giden E.Ç. eski sevgilisi hakkında şikayetçi oldu. Tepdit, kişilerin huzur ve skünetini bozma ve şantaj iddiasıyla soruşturma başlatıldı. Polis tarafından gözaltına alınan B.Ç. hakkındaki iddiaları reddetti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLARINI ELE GEÇİRMİŞ

Trabzonlu Ç.A., Tehlike616161 adlı instagram kullanıcısından kendisine ait çıplak fotoğraflar geldiğini gördü. Fotoğrafları gönderen instagram kullanıcı Ç.A. adlı genç kıza şantaj yapmaya başladı. Bunun üzerine Ç.A., kızın çıplak fotoğraflarını ele geçirerek kendisine gönderip, şantajda bulunan kişi hakkında suç duyurusunda bulundu. Siber Suçlar Şube Müdürlüğü, genç kıza yönelik şantaj yaptığı belirlenen instagram kullanıcısı tespit etmeye çalışıyor. .

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.