KANLI GÖMLEĞİ İSTEDİ

Trabzon’un Akyazı Spor Kompleksi dolgu alanında 26 Eylül 2015 tarihinde Yusuf Aydın’ın hayatını kaybettiği kazanın ardından ortaya çıkan ihmalin örtbas edildiğini ileri süren acılı kadın Aynur Aydın, kocasının giysilerini istedi. “Eşimin kanlı gömleklerini istiyorum” diye feryat eden acılı eş Aynur Aydın, “Ölüm şüpheli. Kimlik tanıdığı için gittiğimde beni içeri almamışlardı. Eşimin kıyafetleri bana neden verilmedi? Beni neden içeri almadılar? Ben eşimin bir çorabı dahi olsa bunu istiyorum. Sadece saat ve cüzdanını bize verdiler. “Eşyalar çöpe atıldı” deniyor. Bana sormadan neden attılar ” dedi. 

EŞİMİ BANA HİÇ GÖSTERMEDİLER

Aynur Aydın, kazanın ardından eşinin hiçbir şekilde kendisine gösterilmediğini ileri sürerek, “Polisler bana eşimin alkolden dolayı sızıp uyuduğunu ve operatör aracının onu ezdiğini ve vefat ettiğini söylediler” dedi. Kazanın yaşandığı gece olay yerinde bir kavganın olduğunu da iddia eden acılı eş Aynur Aydın, “O gece orda kavga olmuş fakat söylemiyorlar. Eşimin hiçbir raporda vefat ettiği saat yok. Tahmin dahi yok. Eşimi yalnızca defnedileceği anda görebildim. Gerekirse tekrar mezarından çıkarılarak eşimin ne şekilde vefat ettiğini öğrenmek istiyorum.” diye konuştu.

KAZADA İHMALİ OLDUĞU İDDİA EDİLENLER YARGILANIYOR

Yusuf Aydın’ın hayatını kaybettiği kazada gerekli tedbirleri almadığı için kazaya neden olan dozer operatörü Yaşar B. ve çeşitli birim amirleri Çetin Ö.,Fayim Y., Halit V., İhsan Ş. ve Onur Ç. hakkında taksirle ölüme sebep olma iddiasıyla dava açıldı. Yargılama sırasında kazaya neden olan Yaşar Y.’nin ileri derecede işitme kaybı olduğunu tespit eden hâkim, işyeri hekimi Doktor Yusuf Ç. ve yetkili İbrahim N. hakkında suç duyurusu yaptı. Savcı iki kişi hakkında hazırladığı iddianameyi mahkemeye gönderdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.