Karın yağından meme  yaptılar

12 YIL DOLGU SUTYEN KULLANDI 

KTÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Plastik ve Estetik Cerrahi Uzmanı Doç.Dr.Muhammet Uraloğlu başarılı bir operasyon gerçekleştirerek bir ilke imza attı. Trabzon'da meme kanserine yakalanan S.B. adlı kadın, 2006 yılında geçirdiği göğüs ameliyatı ile sağ memesini kaybetti. Bir göğsünü kaybeden S.B., uzun yıllar dikkat çekmemek için dolgu sutyen kullandı. Psikolojisi bozulan S.B. sonundan ameliyat olmaya karar verdi. S.B., Doç.Dr.Muhammet Uraloğlu'ndan yardım istedi. 

MEME AMELİYATI ÜÇ SAAT SÜRDÜ

Hastanın karın bölgesindeki fazla dokunun kullanılarak mikrocerrahi tekniği ile meme yaptıklarını belirten Doç.Dr.Muhammet Uraloğlu, "Yine hastanın karın bölgesinden deri alınarak meme ucu yaptık. Estetik açıdan iki meme arasında hiçbir fark olmadığı görebiliyoruz" dedi. Uraloğlu hastanın karın kasının alınmadığını ve karın germe işlemin de yapıldığını söyledi.

12 YIL SONRA MEMESİNE KAVUŞTU

Göğüs ameliyattından 12 yıl sonra yeniden memesine kavuşan S.B., "Uzun süre kendime gelemedim. Psikolojim bozuldu. Bu ameliyatın ardından artık psikolojim düzeldi. Dolgu sutyen kullanmaktan kurtuldum" diye konuştu. Ameliyatın ardından 3 gün süreyle tedavi edilen S.B. taburcu oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.