KONAKLARDA KORKUNÇ OLAY

Trabzon’un Konaklar Mahallesi tecavüz olayı ile sarsıldı.

OKULUNU YENİ BİTİRMİŞ

Avrasya Üniversitesi’nde mezun olduktan sonra güvenlik görevlisi olmak için sınavlara giren D.Ş. adlı genç kız, Rent A Car çalışanı tarafından tecavüze uğradığını ileri sürerek suç duyurusunda bulundu. Instagram üzerinden tanıştığı B.D.’nin çalıştığı ofise gittiğini ve burada sık sık oturduklarını söyledi. Olay günü bir arkadaşının kendisini eve bıraktığını belirten D.Ş., “B.D. beni ofise çağırdı. Gittiğimde alkol alıyordu. Gezmek istedi. Aracıyla gezdik. Ofise geldiğimizde, beni eve bırakan adamı sordu. Ardından bana bağırmaya başladı. Sonra silah gösterdi. Bana koltuk üzerinden tecavüz etti. Ben fırsat bularak telefonumun ses kaydını açtım. Gitmeme izin vermedi. Bir saat beni büroda tuttuktan sonra bıraktı” dedi. Polisi sığınan genç kız, suç duyurusunda bulundu ve telefonunu polise teslim etti.

BANA KOMPLO KURULDU

Gözaltına alınan B.D. kişi kendisine komplo kurduğunu belirterek, kursa ücret ödemek için para istedi. Olay günü birlikte alkol aldık. Birlikte olduk” dediği öğrenildi. B.D. cinsel saldırı, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, tehdit ve hakaret suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.