Şehir altyapısı yenilenmeli

Ortahisar Kent Konseyi Başkanı Dündar Ayyıldız, Trabzon’da yaşanan yağış ve beraberinde gelen selle birlikte gündeme gelen şehrin altyapı sorunuyla ilgili rapor hazırlayacaklarını ve bu raporun Ankara, yerel yönetimler ve kamuoyuyla paylaşılacağını açıkladı. Son yaşanan sel olaylarıyla sorumluluk alanları Ortahisar’ın altyapı eksikliğinin olduğunun bir kez daha gün yüzüne çıktığını belirten Ayyıldız, “Ortahisar’da tüm altyapının yenilenmesi gerekiyor. Şehrimizin Avrupa standartlarında altyapı sistemine kavuşması ve ötelenmemesi lazım.” dedi.

SORUNLAR MASAYA YATACAK

Trabzon’da yağışlarla baş gösteren altyapı sorununu Ortahisar Kent Konseyi Yürütme Kurulunda konuştuklarını açıklayan Ortahisar Kent Konseyi Başkanı Dündar Ayyıldız, yaşananların önemli eksiklikleri gün yüzüne çıkardığını söyledi. “Kentte altyapı eksikliği var” diyen Ayyıldız, “Sorumluluk alanımız Ortahisar olduğu için açıkça söylemek gerekir ki tüm altyapının yenilenmesi gerekiyor. Avrupa standartlarında bir altyapı hizmetine bu şehrin kavuşması lazım. Bunun ötelenmeden bir an önce yapılması lazım. Altyapı bir an önce şiddetli yağmurlara dayanacak kapasitedeki yapılmalı. Bunu şehrimize kazandırmamız lazım. Şehrin sorunlarını raporlayıp yerel yöneticilerimize takdim edeceğiz. Ankara’daki siyasetçilerimize de ileteceğiz. Daha sonrada kamuoyuna duyuracağız.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.