580 TL ALACAĞINI  MERMİ İLE İSTEDİ

Trabzon’da Alacaklı olduğu kişinin kız kardeşinin evine giden kişi, mermi vererek alacağı olduğu parasını istedi.

KAPIYI ÇALDI MERMİYİ VERDİ 

Trabzon’un Kaşüstü Mahallesindeilginç bir tehdit olayı yaşandı. Alacak verecekten ötürü aralarında husumet bulunan iki kişi karakolluk oldu. Alacaklı olduğu kişinin kız kardeşi M.E. ile aynı apartmanda oturan D.A.Ş., genç kadını ziyaret ederek, kardeşi Ö.E.’nin kendisine olan 580 TL borcunu ödemesini istedi. “Kardeşine söyle borcunu ödesin tekrar gelirsem onun için kötü olacak” şeklinde konuşan D.A.Ş., genç kadına mermi vererek, apartman dairesinin önünden ayrıldı. D.A.Ş.’den mermiyi alan M.E., yaşananları kardeşi Ö.E.’ye anlattı. 

İKİ AYRI SUÇTAN SORUŞTURMA

Bunun üzerine Ö.E., karakola giderek D.A.Ş.’den şikayetçi oldu. Ö.A., kız kardeşine mermi bırakan D.A.Ş.’nin kendisini tehdit ettiği söyledi. Şikayet üzerine başlatılan soruşturma kapsamında M.E.'nin iafadesi alındı. Bu ifadenin ardından D.A.Ş. adlı kişi tehdit ve mermi bulundurmak iddiasıyla gözaltına alındı. Hakkındaki suçlamaları reddeden D.A.Ş., yaşananlarla ilgisinin bulunmadığını söyledi. İfadesi alınan D.A.Ş. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayla ilgili tehdit ve mermi bulundurmak suçlarından başlatılan soruşturma sürüyor.

Anahtar Kelimeler:
KızAlacakKaşüstüMermi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.