ALTI YILLIK SIRRI  ÖZEL EKİP ÇÖZECEK

Trabzon’da 6 yıl önce sırra kadem basan iki iş adamını bulmak için emniyet özel ekip oluşturdu.
TELEFONLAN SON SİNYALİ NEREDEN VERDİ 
Trabzon’un Sürmene İlçesi’nde 26 Haziran 2014 tarihinde sırra kadem basanı Mehmet Kaplan ve Köksal Kol adlı iki iş adamının bulunması için dosya tozlu raflardan indirildi. 
İki iş adamını öldürülmüş olma ihtimali üzerinde duran özel ekip, kayıp iş adamlarını bulmak için dosyayı incelemeye aldı. Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası ekiplerinden oluşturan özel ekip,  kayıp iki iş adamını telefonlarının son kez nereden sinyal verdiğini tespit etmeye çalıştığı öğrenildi.
MÜDÜR TOZLU RAFDAN DOSYAYI İNDİRDİ
Görevi yeni devralan Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper’in talimatıyla dosya yeniden açıldı. Titiz bir çalışma başlatan özel ekip kayıpları bulmak için üç kişinin üzerinde yoğunlaştığı belirtildi. Yurt dışına çıkış yapmadığı belirlenen iki kayıp iş adamının kaçırıldığı ihtimali üzerinde duran özel ekip, öncelikli olarak Mehmet Kaplan ve Köksal Kol’un iş yaptığı kişileri araştırdığı ileri sürüldü. 
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A MEKTUP YAZDI 
İş adamı arkadaşıyla birlikte ortadan kaybolan Mehmet Kaplan'ın kızı Elif Kaplan, 2015 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazarak, babasının bulunması için yardım istemişti. Elif Kaplan "Tayyip Amca" diye başladığı mektubunda, "Herkesin derdine çare oluyorsunuz. Bizim tek derdimiz, babamıza kavuşmak. Babamı çok özledim. Hiçbir baba çocuğunu bırakıp bir yere gitmez. Benim babam da öyle bir babaydı. Bunun için sizden yardım istiyoruz. Tayyip Amca lütfen babamı bana getir" sözlerine yer vermişti. Gözaltına alına iki kişi sorgulandıktan sonra serbest bırakılmıştı. Yapılan tüm çalışmalar sonuçsuz çıkmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.