Asiye'nin intikamını mı aldılar?

Trabzon'da katliam 3 kişiyi öldürdüler...Asiye'nin intikamını mı alacaklardı?

Trabzon'da meydana gelen olayda aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti.Cinayetin nedeninin 11 yıl önce evinde ölü bulunan bir çocuk annesi Asiye B. ile bağlantısı olduğu ileri sürüldü.

CİNAYETTEN YARGILANMIŞTI

Trabzon'un Hayrat İlçesi Güldere Mahallesinde 2011 yılında evinde eşi Faik B. tarafından kanlar içerisinde bulunan Asiye Bektaş kaldırıldığı hastaneden hayatını kaybetmişti. Karnından vurulmuş olarak bulunan Asiye B.'nin intihar ettiği ileri sürülmüş ardından da Faik B. tutuklanmış ve hakkında cinayet iddiasıyla dava açılmıştı. Yargılanan Faik B. cinayetten beraat ederken yasak silahtan 10 ay hapis cezası yemişti.Damadın babası ve kardeşi de davadan ceza almadan kurtulmuştu.

HUSUMET İKİ AİLE ARASINDA BİTMEDİ

Yaşanan bu olayın ardından aile içerisinde husumet bitmek bilmedi. Bugün karşılaşan aile üyeleri arasında yeniden tartışma çıktı.Tartışmanın ardından iki kişi tarafından gerçekleştirildiği ileri sürülen saldırıda Murat B. ve Lütfi B.'nin silahlı saldırıda hayatını kaybettiği ifade edildi.Durumu ağır olan iki yaralı baba oğul Kemal B. ve Asiye B.'nin eşi Faik B. hastaneye kaldırıldı. Baba Kemal B. hayatını kaybetti oğlu Faik B. ise yaşam savaşı veriyor. Saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen A.B ve  İ.B. adlı iki kişinin yakalandığı öğrenildi. Bu arada Trabzon Emniyet Müdürü ise olay yerine giderek yaşanan olay hakkında bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.