BACAĞI YANDI ŞİKAYETÇİ OLDU

Lazer yaptıran genç kızın bacakları yandı, suç duyurusunda bulundu. Doktor ve çalışanı hakkında hem hapis hem de adli para cezası istemiyle dava açıldı.

YANIKLAR OLUNCA, ŞİKAYETKÇİ OLDU

Trabzon’da genç kız lazer epilasyon kurbanı oldu. Trabzon’un ünlü estetik merkezine giden Nisanur A., lazer epilasyon yaptırdı. Bacaklarını yandığın gören Nisanur A. adlı genç kız, Doktor U.T. ve çalışanı Ö.M. hakkında şikayetçi oldu. Nisanur A.’nın yaptığı suç durusu üzerine Doktor U.T. ve Ö.M. hakkında soruşturma başlatıldı. Nisanur A.’nın uzlaşmayı kabul etmemesinin ardından Doktor U.T. ve çalışanı Ö.M.’nin taksirle yaralama suçundan üç aydan bir yıla kadar hapsi ve adli para cezası ile cezalandırılması istemiyle dava açıldı.

YANIK DAVASININ YARGILAMASI BAŞLADI

Trabzon 6. Asliye Ceza Mahkemesi’nde epilasyon yanığı davasının duruşmasına başlandı. Hakkındaki iddiaları reddeden Doktor U.T., kuaförlerde epilasyon yapıldığını ileri sürdü. Nusanur A.’nın avukatı ise bacağın tamamen yanık olduğunu ileri sürerek, sağlam makine ile bunun olmasının mümkün olmadığını ve kusur raporu alınmasını istedi. Mahkemede doktordan diploma ve sertifika örneklerini ve makinelerin bakımlarının yapıldığını belirten raporların getirilmesine hükmederek, duruşmayı erteledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.