BAHAR TEMİZLİĞİ

Bahar operasyonu başladı, dağlarda terörist avına çıkıldı 

Trabzon’un Maçka İlçesi ve Gümüşhane’nin Torul İlçesi kırsalında komando birlikleri, dağları didik didik arıyor. Bölgede teröristlerin geçiş güzergahlarına pusu atan komandolar, hırsızlık olup olmadığı yönünde yayla evlerini kontrol ediyor. 
JANDARMA BAHAR OPERASYONUNU BAŞLATTI
PKK terör örgütünün Karadeniz Açılım Grubu'na takviye olarak terörist gönderileceği istihbaratı üzerine bölgede bahar operasyonu başlatıldı. Trabzon Jandarma Komutanlığı’na bağlı komando birlikleri, muhtemelen kış üstlenmesinden çıkan teröristlere yönelik Maçka - Torul kırsalındaki ormanlık arazide, arama tarama faaliyetlerinde bulundu. Dağ taş arayan jandarma birlikleri, olası şehir saldırılarına yönelik ise dağdan şehre geçiş yollarını ise şok yol kapama yaparak, araçlar üzerinde arama yaptığı öğrenildi. 
SIĞINAK ARANIYOR, EVLER KONTROL EDİLİYOR 
Doğu Karadeniz Bölgesi’ni Karadeniz Açlım Gurubu üyesi teröristlerden temizleyen komando birlikleri, bölgeye olası sızmaların önüne geçmemek için hem pusu atıyor, hem de etkisiz hale getirilen teröristlerin bırakmış olabileceği muhtemel sığınıkları arıyor. Birlikler, hırsızlık olup olmadığını belirlemek üzere yayla evlerini de gözden geçiriyor.
TERÖRİSTLERİN GEÇİŞ GÜZERGAHLARINA PUSU 
Bölgede görevlendirilen komando birlikleri teröristlerin geçiş güzergahlarına pusu atıyor. Uzman köpekler ve insansız hava araçlarıyla arama tarama faaliyetlerini sürdüren komando birlikleri, Torul ve Maçka kırsalındaki ormanları didik didik arıyor. Bölgedeki yayla evlerini kontrol eden jandarma timleri, Giresun kırsalında izlerini kaybettirenZigana çevrim kodlu telsizi kullanan iki kişilik teröristten iz arıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.