Trabzon’da gençlerin kavgasında başına yumruk darbesi alan genç kaldırıldığı hastanede 4 gün süren yaşam savaşını kaybetti. Yoktan yere çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybederken bir kişi tutuklandı.
YUMRUK YEDİ, KAFASNI YERE VURDU

Trabzon’un Sürmene İlçesi Çarşı Mahallesi’nde 7 Temmuz 2019 tarihinde Ertuğrul Uzun kardeşi Ensar Uzun ile birlikte gezerken, Mehmet B. ve Oğuzhan D. ile karşılaştı. Mehmet B., ağabeyine kimin yumruk attığını sordu. Bu soru üzerine yumruk atan kişiyi bildiğini belirten Ertuğrul Uzun, bu kişiyi telefonla aradı. Telefonu alan Mehmet B. karşıdaki kişinin ses vermemesi üzerine sinirlendi ve tartışma çıktı. Çıkan tartışma büyüdü ve kavgaya dönüştü. Kavgada Mehmet B., Ensar Uzun’a kafa attı. Bu sırada kavga büyüdü taraflar bir birine yumruk attı. Küfür ettiğii iddia edilen Mehmet B., bu sefer Ertuğrul Uzun’a yumruk attı. Yüzüne yumruk yiyen Ertuğrul Uzun, yere yığıldı.Başını yere vuran Ertuğrul Uzun yerden kalktı, yürüdü ve kardeşinin kucağına yığıldı.

ÖNCE SERBEST KALDI, SONRA TUTUKLANDI

Ertuğrul Uzun olay yerine çağrılan ambulansla Sürmene Devlet Hastanesine kaldırıldı. Taraflar hastane önünde tartışmayı sürdürdü. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Ertuğrul Uzun, KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne sevk edildi. Ertuğrul Uzun, 4 gün süren yaşam savaşını kaybetti. Polis, kavga edenlerin ifadesini aldı. Serbest kalan ve pişman olduğunu be-lirten Mehmet B., 22 Temmuz günü yeniden gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Mehmet B. sevk edildiği nöbetçi hakim tarafından tutuklanarak ceza-evine gönderildi.

OTOPSİ RAPORUNDA ANEVRİZMASI ÇIKTI

Savcı, Adlı Tıp Raporunu istedi. Raporda anevrizması olduğu belirlenen Ertuğrul Uzun’un başına aldığı darbenin ardından öldüğü fakat kafa travması öncesinde beyin damarlarında genişleme (anevrizma) olduğu için ölüm olayını kolaylaştırıcı etkisinin bulunduğu belirtildi. Savcı, Mehmet B. hakkında ölüme sebe-biyet verecek şekilde kasten yaralama iddiasıyla 12 yıldan 16 yıla kadar hapis istedi. Savcı ayrıca hakaret suçundan da Mehmet B.’ye hapis cezası istedi.

Anahtar Kelimeler:
SürmeneKardeşKafa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.