CAMİA TAKDİRLE KARŞILADI

Bakan Albayrak’ın Trabzonspor için yaptıkları camianın önde gelenleri tarafından takdirle karşılandı.TRABZONSPOR sevgisinin hayatında önemli bir yer tuttuğu bilinen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın kulüp için öngördüğü ve hayata getirdiği yeniden yapılandırma camiada büyük sevinç yarattı. Bankalar Birliği’nden temin edilen kaynakla gerçekleştirilen yapılandırmayı camianın önde gelen isimlerine sorduk.

İlk Tebrik Zorluoğlu’ndan
BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Albayrak’ın girişiminin önemine vurgu yaparak, “Türk futbolu için yeni bir sayfa açılması adına emek veren başta Sayın Bakanımızolmak üzere herkese teşekkür ederim.” dedi.
Genç’ten Samimiyet Vurgusu
ORATHİSAR Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç açıklamasında Trabzon ve Trabzonspor sevdalısı bir değerimiz olarak nitelendirdiği Berat Albayrak’a teşekkür etti. Genç,“Onun samimiyeti, mütevaziliği, değerleri ve hassasiyetlerigerçekten örnek alınacak değerdedir. Trabzonspor’umuz konusundaki tutumuher türlü değerlendirmenin üstünde ve takdire şayandır.” dedi.                                                                                                  Albayrak Trabzon’un Şansı
TRAZONSPOR eski başkanlarından Sadri Şener, “Kendisine teşekkür ediyorum ve camianın da teşekkür etmesinibekliyorum. Trabzonspor ve Trabzon şehri Trabzonspor’u böylesine seven ve sahiplenen bir bakana sahip olduğu için şanslıdır.” dedi.
Biz Biraz Daha Mutluyuz
TRAZONSPOR eski başkanlarından Nuri Albayrak da Trabzon ve Trabzonspor adına şükranlarını ilettikten sonra “Sayın Bakanımızın Trabzon’a, şehrimize Trabzonspor’umuza sahip çıkmasından mutlu oluyoruz. Elbette bizim mutluluğumuz biraz daha fazla.” ifadelerine yer verdi.
Taraftar Ruhlu Bakanımız
TRABZONSPOR Divan Kurulu Başkanı Av. Ali Sürmen de açıklamasında “Bu tür hizmetlerde siyasi yarış yapılmaz. Siyasi yarış da yaptırılmaz. Başka iktidarlar döneminde de Trabzonsporlu değerli bakanlarımız Trabzonspor’a hizmet etmiştir. Ancak sayın Albayrak’ın hizmet aşkı biraz farklı olmuştur. Taraftarlık ruhunu biraz daha fazla öne çıkarmıştır.” dedi.
Tevazusu Takdire Şayandır
TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu da açıklamasında, mütevazi kişiliğiyle hizmet veren Bakan Albayrak’la her zaman gurur duyduklarını belirterek, “Sayın Bakanımız Berat Albayrak’ın memleketi sadece Trabzon değil Trabzonspor konusundaki hassasiyeti gerçekten takdire şayandır.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.